Рецепт приготування смачного перцю, фаршированого капустою. Гарна закуска в банках на зиму.

Нижче наведений рецепт салату на зиму, який відрізняється чудовим зовнішнім виглядом та неперевершеним смаком. Це салат не залишить байдужим нікого.

Інгредієнти:

  • 30-40 штук болгарського перцю;
  • 2 моркви;
  • 3 кілограми білокачанної капусти;
  • 12 зубків часнику;
  • 1 гіркий перець;
  • петрушка та кріп за смаком.

Інгредієнти для приготування заливки:

  • 0,5 склянки рафінованої олії;
  • 0,5 склянки оцту 9%;
  • 2 ст. л. солі;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 1 літр води.

Як приготувати:

Перець потрібно помити та видалити з нього насіння. Потім він бланшується у киплячій воді на протязі 5 хвилин. Бажано готувати його окремими порціями, щоб він був достатньо м’яким з усіх боків.

Для приготування маринаду вода заливається у каструлю, додається рафінована олія, оцет, сіль та цукор, після чого суміш необхідно довести до кипіння.

Моркву необхідно натерти за допомогою великої тертки. Нарізуються капуста, зелень, гіркий перець та часник. Потім перемішати, додати сіль, після чого дати настоятися.

Приготовленою сумішшю фаршируються перці, після чого їх потрібно скласти у банки. Потім в банки слід залити маринад та простерилізувати на протязі 20-30 хвилин.

Банки закатати кришками та залишити для охолодження. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...