Рецепт приготування смачного маринованого перцю в гірчиці

Нижче наводиться незвичайний спосіб консервування перцю. Ця закуска буде до вподоби прихильникам гострої їжі. Це традиційний рецепт приготування маринованого перцю у Сербії. Спробуйте його приготувати і вас здивує його пікантний смак!

Інгредієнти:

  • 3 кг солодкого перцю;
  • 4 зубчики часнику;
  • 1 літр негострої гірчиці;
  • 20 горошин перцю;
  • 1 літр рафінованої олії;
  • 250 мл столового оцту;
  • 4 лаврових листки;
  • 100 гр. цукру;
  • 60 гр. кухонної солі;
  • 1 літр питної води.

Як приготувати:

Перець необхідно почистити та розрізати на 4 частини.

Для приготування маринаду у воду кладуться усі спеції, крім гірчиці та олії. Маринад повинен закипіти.

У киплячий маринад занурюється перець на 15 хвилин.

Гірчиця та олія змішуються до утворення однорідної маси.

Перець потрібно дістати з маринаду та дати йому охолонути.

У перець додається суміш з олії та гірчиці та перемішується.

Страва розкладається у банки, які потім необхідно закрити кришками.

Банки поставити у підвал для зберігання. Приємного апетиту!

Rating
( No ratings yet )
Loading...