Рецепт приготування повітряних пиріжків на кефірі. Ця смачна страва сподобається усій сім’ї

Нижче наводиться спосіб приготування повітряних та дуже смачних пиріжків. Ними можна пригостити друзів та членів сім’ї, які будуть дуже задоволені цією смакотою.

Начинка обирається самостійно. За цим рецептом повинно вийти 20 пиріжків.

Інгредієнти:

  • 3 склянки борошна;
  • 1 склянка кефіру;
  • 0,5 склянки рафінованої олії;
  • 1 пачка сухих дріжджів (11 гр.);
  • 1 ст. л. цукру;
  • 1 ч. л. солі;
  • начинка за смаком.

Як готувати:

Масло та кефір необхідно трохи підігріти, після чого покласти цукор, сіль та перемішати.

Дріжджі змішати з просіяним борошном.

Замішується тісто на кефірі. Щоб воно підійшло, залишити на півгодини.

Виліпити пиріжки, в які покласти начинку. Залишити на деякий час, щоб вони підійшли.

Потім пиріжки змащуються яєчним жовтком.

Випікати пиріжки 15-20 хвилин у духовці при температурі 200 градусів. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...