Рецепт приготування ніжного та дуже смачного краківського сирника. Ваші гості будуть приємно здивовані

Приготувавши краківській сирник за нижченаведеним рецептом, ви будете у захваті від неймовірного поєднання ніжної начинки та пісочного тіста.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм сиру;
  • 250 грамів борошна;
  • 8 яєчних жовтків;
  • 8 яєчних білків;
  • 220 грамів масла;
  • 1 яйце;
  • 100 грамів родзинок;
  • ванілін;
  • 3 столові ложки крохмалю;
  • дрібка солі;
  • 350 грамів цукру.

Як приготувати:

М’яке масло (120 грамів) збивається з цукровою пудрою (120 грамів).

Потім додається ванілін та яйце, після чого перемішується.

Далі додається борошно. Необхідно замісити тісто та помістити його на 60 хвилин у холодильну камеру.

Потім більшу частину тіста потрібно розкачати та покласти на деко, яке слід застелити пергаментом. Далі тісто в декількох місцях необхідно проштрикнути виделкою та помістити на півгодини у холодильник.

Дістати з холодильника тісто та поставити його на 15 хвилин в духовку, яку потрібно перед цим розігріти до температури 180 градусів.

Для приготування начинки сир збивається до однорідності за допомогою блендера. Також збивається решта масла та 200 грамів цукрової пудри. Потім додати ложку сиру та 1 жовток.

Білки разом з дрібкою солі збиваються. Далі додається 50 грамів цукрової пудри. Збивати, поки не з’явиться піна.

Додається крохмаль.

Далі потрібно у сирну масу покласти білки та родзинки, після чого перемішати, використовуючи ложку.

Форма з сирником ставиться на 50 хвилин в духовку, розігріту до температури 180 градусів.

Далі духовка вимикається, а її дверцята відчиняються. Сирник повинен постояти ще в духовці протягом 1 години.

Додатково можна зробити глазур та прикрасити сирник. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...