Рецепт приготування на зиму ситної та смачної консервації з квасолі, моркви та цибулі

Пропонуємо приготувати на зиму смачний салат, який сподобається усім вашим рідним та друзям. Він навіть підійде для святкового столу.

Інгредієнти:

  • 2 кілограми моркви;
  • 3 л. квасолі;
  • 2 кілограми ріпчастої цибулі;
  • 0,5 л. томатного соусу;
  • 0,5 ч. л. чорного меленого перцю;
  • 1 пучок зелені петрушки;
  • 4 ст. л. харчового оцту;
  • 0,5 л. рослинної олії;
  • 4 ст. л. цукру піску;
  • 2 ст. л. кам’яної солі.

Як приготувати:

Потрібно підсолити воду та всипати у неї квасолю. Варити до готовності.

Цибуля та морква чистяться та миються.

Морква натирається за допомогою тертки з великими отворами. Цибуля нарізується пластинами.

Овочі складаються у каструлю. Тушкувати 40 хвилин.

Потім додається олія, оцет, томатний соус, перець, зелень, цукор та сіль. Після перемішування готувати далі на мінімальному вогні.

В кінці тушкування додається варена квасоля. Варити ще 10 хвилин.

Гарячий салат розкладається у чисті банки, які потім потрібно стерилізувати півгодини. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...