Рецепт приготування хрусткої та ароматної капусти «Провансаль»

Для святкового столу добре підійде хрустка капуста «Провансаль», що відрізняється приємним ароматом та пікантним смаком. Вона має яскравий колір, та обов’язково сподобається усім членам вашої родини.

Інгредієнти:

  • 1 молодий буряк;
  • 1 білокачанна капуста;
  • 4 зубчики часнику;
  • 200 мл харчового оцту;
  • 150 мл соняшникової олії;
  • 200 грамів цукру;
  • 3 ст. л. кам’яної солі;
  • 1,5 літра води.

Як приготувати:

Капуста, буряк та часник чистяться, миються та нарізуються шматками.

Овочі складається у 3-літрову банку окремими шарами.

У окремій посуді змішуються олія, сіль, цукор, вода та оцет. Суміш слід довести до кипіння.

Приготовленим маринадом заливається банка з капустою. Банку слід накрити пластиковою кришкою, та залишити на 24 години. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...