Рецепт приготування хлібцю з курячого фаршу. Цей домашній хліб за смаком кращий, ніж куплений у магазині

Багато господинь бажають здивувати своїх близьких людей незвичайними кулінарними рецептами. Буденні страви вже багатьом набридли. Тому пропонується приготувати смачний хліб в домашніх умовах, який має чудовий смак та буде оригінальною стравою на столі.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм курячого фаршу;
  • 1 куряче яйце;
  • 2 зубки часнику;
  • 150 грамів ріпчастої цибулі;
  • 150 мл коров’ячого молока;
  • 4 столові ложки домашнього кетчупу;
  • 0,25 чайної ложки сушеного базиліку;
  • 2 столові ложки вустерського соусу;
  • 4 столові ложки манної крупи;
  • чорний перець;
  • сіль.

Як приготувати:

Цибуля нарізується невеликими кубиками, а часник подрібнюється.

До фаршу додається цибуля, яйце, манна крупа, часник, 3 столові ложки кетчупу, 150 мл молока, а також спеції.

Усе потрібно перемішати до утворення однорідної маси, після чого залишити на 30 хвилин.

Підготувати прямокутну форму для випікання.

Готувати в духовці при температурі 190 градусів на протязі 40 хвилин. Далі слід перевірити готовність рулету. Це робиться шляхом проштрикування його за допомогою дерев’яної палички. При готовності буде виділятися прозорий сік.

На готовий рулет потрібно намастити 1 ст. л. кетчупу. Потім запікати при температурі 200 градусів ще на протязі 5 хвилин. Приємного апетиту!

Rating
( No ratings yet )
Loading...