Рецепт приготування дуже смачного оселедця в гірчичному соусі

Пропонуємо приготувати оселедець у гірчичному соусі, який відрізняється чудовим пікантним смаком. Процес приготування доволі простий, а усі ваші рідні вам подякують за таку неперевершену страву.

Інгредієнти:

  • 1 слабосолоний оселедець;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • 1 варений жовток;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 1 чайна ложка 9% оцту;
  • 2 чайні ложки гірчиці;
  • 0,25 чайної ложки цукру піску;
  • зелень кропу та цибулі.

Як приготувати:

Рибу потрібно почистити. При цьому слід видалити дрібні кістки, нутрощі та хребет.

Риба нарізується маленькими шматками.

Цибулю слід порізати тоненькими скибками та залити на кілька секунд окропом, після чого відразу охолодити.

Риба кладеться в скляну банку. Її потрібно перекласти шарами цибулі.

Жовток перетирається з оцтом та гірчицею.

Потім додається до жовтка олія та цукор. Добре перемішати.

Риба заливається гірчичним соусом. Потім банку закрити кришкою та помістити на декілька годин у холодильник. Смачного!

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Завантаження...