Рецепт приготування дерунів з грибами

У кожній родині є улюблений рецепт (і навіть не один) дерунів з грибами. Гриби додаються не в картоплю, а обсмажуються з цибулею окремо.

Необхідні продукти:

  • Картопля – 600 мл
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часниковий порошок – 1 мл
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Соняшникова олія – за смаком
  • Печериці – 10 шт.

Покроковий процес приготування:

Почніть з приготування начинки: одну цибулину наріжте на дрібні кубики. Обсмажте на сковорідці в олії для прозорості.

Додайте дрібно нарізані гриби і обсмажуйте ще 5 хвилин. Посоліть і поперчіть за смаком. Начинка готова!

Натріть картоплю на грубій терці або тертці для приготування моркви по-корейськи.

Додайте до картоплі натерту цибулину, сіль, перець, коріандр, крохмаль і часниковий порошок. Перемішайте. Замість крохмалю можна використовувати 3 ст. л. пшеничного борошна.

Розігрійте сковорідку з олією і викладіть кілька дерунів, придавлюючи їх за допомогою ложки. Зробіть тонкі картопляні коржі. Зверху викладіть по ложці грибів і ще один шар картоплі.

Смажте деруни з обох сторін до золотистої скоринки.

Рецепт приготування дерунів з грибами

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...