Рецепт приголомшливого млинцевого торта «Тірамісу». Дуже смачно!

Млинцевий торт «Тірамісу», детальний рецепт

Такий тортик не залишить байдужою жодну людину. Нехай він не зовсім схожий на класичний десерт Тірамісу, але теж дуже-дуже смачний. Поєднання кавових млинчиків з найніжнішим кремом із сиру маскарпоне подарує непередавану насолоду вашим смаковим рецепторам. Готується торт дуже просто і швидко, тому порадує сильно зайнятих. Так що приступайте!

Візьміть наступні продукти:

  • Молоко півлітра;
  • Кава – 100 мл;
  • Цукор – одна ч. л .;
  • Борошно – 250 г;
  • Какао – три ст. л .;
  • Вершки – три ст. л .;
  • Пудра цукрова – 110 г;
  • Темний шоколад – 60 г;
  • Масло вершкове – 30 г;
  • Курячі яйця – дві штучки;
  • Сир маскарпоне – 500 г.

Поетапний процес приготування

Готуємо млинці

Борошно просійте за допомогою сита, змішайте його з цукром і дрібкою солі.

У центрі борошна зробіть поглиблення і додайте яйця. Збийте за допомогою віночка.

Продовжуючи збивати, порціями вливайте молоко. Тісто має вийти, як на звичайні млинці, тобто рідке. Дайте йому пів годинки постояти.

В цей час зваріть каву і нехай остуджується.

На сковорідку покладіть шматочок масла, почекайте, поки воно розтопиться, а потім наливайте тісто і печіть млинці. Викладайте їх на одноразові рушники в дві стопочки.

Готуємо крем

Сир покладіть в глибоку ємність, до нього влийте вершки і всипте пудру. Збийте все за допомогою міксера. Крем буде нагадувати по консистенції густу сметану.

Збираємо торт

Візьміть форму з роз’ємним кільцем (діаметр 20 см). Покладіть всередину перший млинець, змастіть його кавою, а потім покрийте тоненьким шаром крему. Так чинимо з усіма млинцями, поки вони не закінчаться. Верхній млинець теж просочуємо кавою і покриваємо кремом. Бока просто змастіть кремом.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...