Рецепт простого і дуже смачного десерту за 1 хвилину

Торт з сухофруктами, рецепт приготування

Такий торт готується швидко тому, що його не потрібно випікати. За основу береться печиво, яке просочується кремом. Завдяки цьому, десерт добре тримає форму і його легко можна розрізати на порційні шматки.

Які інгредієнти потрібні:

  • печиво маленького розміру – 150 г;
  • 200 г згущеного молока;
  • сметана – 150 г;
  • ізюм – 50 г;
  • арахіс – 50 г;
  • чорнослив – 50 г;
  • горіхи грецькі – 50 г;
  • курага – 50 г;

Форма для випічки діаметром 16 см.

Покроковий процес приготування торта з сухофруктами і горіхами

Для початку помийте курагу і чорнослив, поріжте їх на середні шматочки. Якщо сухофрукти жорсткуваті, то залийте їх кип’ятком і залиште на 15 хвилин.

Грецькі горіхи наріжте на шматочки за допомогою ножа. Блендер не використовуйте, так як порошок з горіхів на не підходить.

Для отримання крему з’єднайте згущене молоко зі сметаною і мішайте до отримання однорідної маси.

У миску висипте печиво, додайте порізані сухофрукти, роздрібнені грецькі горіхи, родзинки, арахіс, залийте кремом і ретельно розмішайте всі інгредієнти між собою.

Форму промастіть соняшниковою олією і оберніть її плівкою. Викладіть солодку масу за допомогою ложки. Добре утрамбовуйте її, щоб не вийшли порожні місця.

Зверху закрийте тортик плівкою і помістіть на вісім годин в холодильну камеру для просочення.

Через вісім годин витягніть торт з холодильника, приберіть плівку, зверху поставте тарілку і переверніть десерт на неї. Зніміть з торта решту плівки і подавайте.

Прикрасьте торт сухофруктами і горішками.

Rating
( No ratings yet )
Loading...