Рецепт помідорів часточками з розсолом – немов нектар

Смачніших помідорів я ще не пробувала, та й приготувати їх не складе труднощів.

Перелік продуктів:

  • помідори
  • петрушка

Заливка на один літр води

  • 60 – 80 грам оцту (9%)
  • 120 грам цукру
  • 50 грам солі

Найкраще для цього рецепта використовувати сорт помідорів “дамські пальчики». Нарізаємо помідори часточками і складаємо в літрову банку.

Додаємо в воду цукор, сіль, ставимо на вогонь і даємо закипіти. В кінці вливаємо оцет і заливаємо розсолом помідори. Стерилізуємо банки від 5 до 10 хвилин і можна закатувати.

Rating
( 4 assessment, average 2.5 from 5 )
Loading...