Рецепт низькокалорійних кабачковий котлет. Соковиті та апетитні

Дуже прості в готуванні кабачкові котлети, виходять соковитими, м’якими, з апетитним часниковим смаком.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки – 7 шт;
  • часник – 7 зубчиків;
  • яйця – 2 шт;
  • хліб черствий – 200-300 г;
  • сіль, перець, зелень.

Процес приготування

Кабачки промиваємо, натираємо на середній тертці. Солимо й залишаємо на 15 хвилин.

Хліб за допомогою блендера перетворюємо в крихту.

Часник подрібнюємо будь-яким зручним для вас методом.

Кабачкову масу віджимаємо від зайвої рідини.

З’єднуємо кабачки, часник, яйця, хлібну крихту, сіль, перець, дрібно посічену зелень. Вимішуємо масу до однорідності.

Розігріваємо олію, викладаємо сформовані котлети і обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.

Подаємо котлети з різними соусами та гарнірами.

Порада: щоб котлети не так сильно вбирали олію при обсмажуванні, ви можете натерти на середній тертці і картоплю, змішати обидві маси і вийдуть овочеві котлети. Замість подрібненого хліба можна додати манну крупу або панірувальні сухарі, борошно.

Rating
( 1 assessment, average 3 from 5 )
Loading...