Рецепт найніжніших сирних булочок на бездріжджовому тісті

Сирні булочки на бездріжджовому тісті, рецепт приготування

Рецепт гарний тим, що тісто для булочок готується без дріжджів. Випічка виходить дуже ніжною і смачною. Для чаювання – ідеальний варіант!

Візьміть такі продукти (виходить 12 булочок стандартного розміру):

  • два курячих яйця;
  • 250 г домашнього сиру;
  • 60 г цукру;
  • 7 г пекарського порошку;
  • 250 г борошна;
  • дві ст. л. соняшникової олії без запаху;
  • ванілін на ваш смак;
  • одна щіпка солі;
  • цукрова пудра (для присипки).

Приступаємо до процесу приготування булочок

В першу чергу включіть її на 180 °, адже приготування займає дійсно зовсім мало часу.

Яйця потрібно розбити в миску, всипати в них цукор, додати дрібку солі і збити за допомогою віночка.

Додати сир, вимісити, після влити олію і перемішати. Якщо сир з крупинками, то перебити його за допомогою блендера.

Борошно просіяти з пекарським порошком і всипати в сирну масу. Спочатку вимішуйте лопаткою, а потім руками. Тісто виходить злегка липке і м’яке.

Поверхню, на якій будете працювати, присипати борошном і викласти на неї тісто. Сформувати з нього ковбасу і розділити на 12 шматків, кожен з яких скачати в кулю.

На деко укласти пекарський папір і викласти кулі, які можна злегка приплюснути.

Змастити булочки збитим жовтком і помістити приблизно на 25 хвилин в духовку.

Готові і остиглі вироби присипати пудрою.

Rating
( No ratings yet )
Loading...