Рецепт найніжніших панкейків на молоці

Панкейки на молоці - рецепт приготування

Панкейки – це такий різновид млинців на американський манер, тільки вони більш грубі і щільніші, ніж звичайні. Вони відмінно поєднуються з різними солодкими соусами, морозивом, сиропами і джемами. Смак у них приголомшливий! Панкейки виходять ніжними, пишними і ситними. Відмінний сніданок для всієї родини! Обов’язково спробуйте самі і порадуйте своїх дітлахів!

Потрібні такі інгредієнти:

  • сода пів ч. л .;
  • борошно півтори склянки;
  • молоко один стакан;
  • цукор дві ст. л .;
  • соняшникова олія без запаху дві ст. л .;
  • одне яйце;
  • одна дрібка солі.

Переходимо до процесу приготування

Всі сухі інгредієнти (борошно, сіль, сода, цукор) потрібно з’єднати в глибокому посуді і перемішати між собою.

В іншому посуді збити яйце з молоком і олією до пишної піни.

Далі необхідно з’єднати дві суміші і гарненько перемішати.

Сковорідку розігріти (без олії) і викласти порцію тіста. Смажити, поки не з’являться бульбашки.

Після перевернути і смажити до готового стану з іншого боку.

Подавати потрібно теплими з будь-яким соусом. А можна просто зі сметаною, як звичайні млинці.

Rating
( No ratings yet )
Loading...