Рецепт найніжнішого домашнього печива з повидлом. У магазині такого не купиш!

Домашнє печиво з повидлом, рецепт приготування

Ароматне, ніжне і смачне печиво з чашкою чаю в домашній обстановці в сімейному колі, що може бути краще? Влаштуйте собі перепочинок і насолоджуйтесь цим моментом!

Необхідні такі інгредієнти:

  • 125 г сметани;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 250 г борошна пшеничного;
  • 125 г масла вершкового;
  • 100 г повидла;
  • 10 г ваніліну;
  • кірка лимона / цукрова пудра на ваш смак.

Як приготувати ніжне домашнє печиво з повидлом

Масло витягаємо з холодильника заздалегідь, щоб воно добре пом’якшало. У нього всипаємо цукор, ваніль, кірку апельсина і додаємо сметану. Збиваємо все до однорідної консистенції.

Останнім всипаємо борошно і замішуємо тісто. Тісто розділяємо на два шматки і кожен загортаємо в плівку. Розміщуємо на пів годинки в холодильник.

Потім шматки розгортаємо в два пласта прямокутної форми. Ріжемо їх на смуги (приблизна ширина 6-8 см). Викладаємо на край кожної смуги повидло і скручуємо в рулетики.

Печиво поміщаємо на деко, яке перед цим застеляємо пергаментом.

Духовку включаємо для розігріву на 180 ° і ставимо деко. Готуємо випічку протягом 20 хвилин.

За бажанням печиво можете присипати цукровою пудрою.

Rating
( No ratings yet )
Loading...