Рецепт маринованого перцю для фарширування

Маринований перець - детальний рецепт

Дуже смачно виходить! Варто спробувати!

У банку об’ємом три літри входь 1-1,5 кг перцю. Це залежить від його сорту і відповідно розміру.

Болгарський перчик миємо, очищаємо від насіння і заливаємо кип’ятком. Залишаємо його на 15 хвилин, щоб він став м’яким. Так його буде дуже просто всунути в банки. Через деякий час, розкладаємо по ємкостях.

Далі потрібно залити перчик розсолом.

Для цього на дві літри води візьміть:

  • сіль півтори ст. л .;
  • цукор півтори ст. л .;
  • 9% -ий оцет 50 г;
  • перець горошком 2-3 штучки;
  • лаврове листя 2-3 штучки.

Тепер, як залили перчик розсолом, закатати банки і можете зберігати при кімнатній температурі.

Rating
( No ratings yet )
Loading...