Рецепт легкого, соковитого і смачного салату з кабачків: взимку відкриваємо і насолоджуємося смаком

Простий і швидкий рецепт салату на зиму з баклажанів з часником і томатною пастою. Готувати будемо без стерилізації, що і прискорює процес.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2.5 г;
  • вода, 500 мл;
  • томатна паста, 4 ст.л;
  • цукор, 1 ст.л;
  • сіль, 2 ст.л;
  • оцет 9%, 65 мл;
  • олія соняшникова, 200 мл;
  • часник, 1 головка.

Процес приготування салату з кабачків

Кабачки ріжемо кружками. Якщо овочі великі, тоді на половинки або чверть половинки.

Змішуємо томатну пасту з водою, сіллю і цукром.

Порада: можна взяти помідори 700 г, а не томатну пасту. Перекрутіть блендером і воду в цьому випадку не додаємо.

У каструлю додаємо кабачки і тушкуємо під кришкою 30 хвилин.

Вливаємо оцет і кип’ятимо ще 5 хвилин.

Розкладаємо салат в стерилізовані і сухі банки до верху. Заливаємо кабачки маринадом з каструлі.

Рецепт легкого, соковитого і смачного салату з кабачків: взимку відкриваємо і насолоджуємося смаком

Закручуємо кришками, перевертаємо і вкутуємо до охолодження. Зберігаємо салат в підвалі або в коморі.

Рецепт легкого, соковитого і смачного салату з кабачків: взимку відкриваємо і насолоджуємося смаком

Салат при подачі можна доповнити свіжою зеленню. Ще таку заготовку я використовую для овочевого рагу, виходить смачно.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...