Рецепт фаршированих грибів, які гідні будь-якого святкового столу

Залишилося трохи до улюбленого свята. Швидше за все, у багатьох господинь вже складено меню святкового столу. Але ми пропонуємо вам його трохи змінити і додати або замінити якусь страву цією гарячою закускою. Фаршировані гриби стануть справжньою окрасою застілля! Крім апетитного зовнішнього вигляду, вони ще фантастично смачні! У приготуванні грибочки прості, тому впораються всі.

Продукти, які знадобляться:

  • Печериці великого розміру – 1 кг;
  • Фарш яловичий – пів кілограма;
  • Солодка паприка – пів ч. ложки;
  • Петрушка (дрібно порубана) – одна ст. ложка;
  • Чорний мелений перець – пів ч. ложки;
  • Сіль – пів ч. ложки;
  • Сир тертий – 50 г;
  • Оливкова олія – 20 мл;
  • Олія соняшникова – одна ст. ложка.

Приступаємо до процесу приготування

Насамперед займемося начинкою. Викладіть фарш в миску, всипте всі спеції, сіль і дрібно посічену зелень. Перемішайте добре.

Сформуйте приблизно однакові тефтелі невеликого розміру.

Печериці добре помийте і видаліть ніжки. Розкладіть капелюшки грибів на деку, який перед цим змастіть оливковою олією.

В кожну шляпку покладіть по тефтелі і злегка все збризніть оливковою олією.

Сир натріть за допомогою терки з дрібними клітинками. Посипте ним зверху фарш.

Заздалегідь включіть її, щоб вона нагрілася до 180 °. Помістіть гриби на півгодини. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...