Нижче наведений спосіб приготування картоплі, що має чудовий смак та хрустку скоринку. Цей гарнір стане гарним доповненням до м’ясних та овочевих страв.
Інгредієнти:
- 1 кілограм картоплі;
- 4 солоних огірка;
- 1 зубчик часнику;
- свіжа петрушка;
- 1 чайна ложка чорного меленого перцю;
- 5 чайних ложок гірчиці;
- 150 грамів сметани;
- соняшникова олія;
- 1,5 чайної ложки морської солі;
- вода;
- 1 чайна ложка меду.
Як приготувати:
Спочатку нарізується картопля, після чого додається олія, перець, вода, сіль, часник, 4 чайні ложки гірчиці. Усе ретельно перемішується.
Деко потрібно застелити пергаментом, викласти на нього картоплю, полити маринадом, після чого запікати в духовці при температурі 200 градусів на протязі 30 хвилин.
У сметану потрібно додати перець, мед, огірки, петрушку, сіль та гірчицю.
Картопля подається на стіл разом із соусом. Смачного!