Вишню будемо використовувати заморожену. Не переживайте, випічку це не зіпсує. А навпаки, додасть в наше життя крапельку літа.
Якщо у Вас є будь-які інші фрукти або ягоди, сміливо можете їх використовувати. Пиріг виходить дуже смачним, легким і ароматним! Багато часу процес приготування не займає, великих кулінарних навичок не вимагає, так що, можете сміливо приступати!
Список необхідних продуктів:
- Борошно – 320 грам
- Молоко – 200 грам
- Цукор – 200 грам
- Яйця – 2 одиниці
- Рослинна олія – 120 грам
- Ванільний цукор – 10 грам
- Розпушувач – 10 грам
- Цукрова пудра
- Сіль – щіпка.
У глибоку ємність вбиваємо яйця, цукор і збиваємо міксером до тих пір, поки маса не перетвориться в піну. Тепер, не перестаючи збивати, додаємо рослинну олію, слідом молоко, ванільний цукор, сіль, просіяне борошно з розпушувачем. Перевірте, щоб тісто було без грудок.
Дно форми покриваємо рослинною олією і кладемо пергаментний папір. Застеліть не тільки дно, але і бортики.
Форму заповнюємо тістом і викладаємо вишню. Трохи вдавлюємо її в тісто.
Духовку включаємо на 170 градусів і запікаємо 45-55 хвилин. Готовність перевіряємо сірником.
Коли пиріг охолоне, перекладемо його на тарілку і посипаємо пудрою.