Рецепт домашнього вишневого пирога на швидку руку

Домашній пиріг з вишнями, рецепт приготування

Вишню будемо використовувати заморожену. Не переживайте, випічку це не зіпсує. А навпаки, додасть в наше життя крапельку літа.

Якщо у Вас є будь-які інші фрукти або ягоди, сміливо можете їх використовувати. Пиріг виходить дуже смачним, легким і ароматним! Багато часу процес приготування не займає, великих кулінарних навичок не вимагає, так що, можете сміливо приступати!

Список необхідних продуктів:

  • Борошно – 320 грам
  • Молоко – 200 грам
  • Цукор – 200 грам
  • Яйця – 2 одиниці
  • Рослинна олія – 120 грам
  • Ванільний цукор – 10 грам
  • Розпушувач – 10 грам
  • Цукрова пудра
  • Сіль – щіпка.

У глибоку ємність вбиваємо яйця, цукор і збиваємо міксером до тих пір, поки маса не перетвориться в піну. Тепер, не перестаючи збивати, додаємо рослинну олію, слідом молоко, ванільний цукор, сіль, просіяне борошно з розпушувачем. Перевірте, щоб тісто було без грудок.

Дно форми покриваємо рослинною олією і кладемо пергаментний папір. Застеліть не тільки дно, але і бортики.

Форму заповнюємо тістом і викладаємо вишню. Трохи вдавлюємо її в тісто.

Духовку включаємо на 170 градусів і запікаємо 45-55 хвилин. Готовність перевіряємо сірником.

Коли пиріг охолоне, перекладемо його на тарілку і посипаємо пудрою.

Rating
( No ratings yet )
Loading...