Рецепт для любителів солодощів: фруктові батончики з горіхів і сухофруктів

Фруктові батончики - рецепт приготування

Просто, смачно, корисно.

Складові:

  • нарізані кедрові горіхи – 1 столова ложка;
  • нарізані цукати – 2 столові ложки;
  • пшоняно-рисові пластівці – півсклянки;
  • вівсяні пластівці – півсклянки;
  • сушена журавлина – 1 столова ложка;
  • курага – 250 грам;
  • ізюм – 3 столові ложки;
  • фруктове пюре – 2 столові ложки;
  • шоколад – 50 грам.

Приготування:

У глибоку тарілку висипаємо пшоняної-рисові і вівсяні пластівці, додаємо кедрові горіхи і перемішуємо. Відправляємо продукти на сковорідку трохи підсушитися на повільному вогні.

Промиваємо курагу і відправляємо її в блендер. Подрібнюємо. Додаємо фруктове пюре. Перемішуємо. Слідом додаємо інгредієнти з першого пункту.

Беремо формочку і виливаємо в неї суміш. Ставимо форму в холодильник не менше, ніж на 5 годин.

Дістаємо з холодильника, розрізаємо на шматочки. Зверху додаємо розтоплений шоколад. Готово!

Rating
( No ratings yet )
Loading...