Рецепт чудових маринованих шампіньйонів по-корейськи

Мариновані шампіньйони по-корейськи - детальний рецепт

Завдяки цьому цікавому рецепту, ви приготуєте дивовижні мариновані печериці, які підійдуть до будь-якої страви або стануть відмінною закускою на святковому застіллі. Цю закуску навіть можна назвати повноцінним салатом, так як в рецептурі присутні морквина і цибуля.

Щоб приготувати мариновані шампіньйони знадобляться такі продукти:

  • шампіньйони – 1 кг свіжих грибів;
  • морква -2 штуки;
  • цибуля ріпчаста – 2 штуки;
  • часник – 3 зубці;
  • оцет столовий – 4 ст. л .;
  • цукор – 2 ст. л .;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • олія рослинна – 100 г;
  • коріандр – половина ч. л.;
  • чорний мелений перець в залежності від смаку.

Приступаємо до незвичайного маринування шампіньйонів

Поставте каструлю з водою на вогонь.

Тим часом ретельно промийте печериці та очистіть від потемнілих місць. Маленькі гриби можна не різати, а великі поріжте шматочками.

Коли вода закипить, покладіть в неї грибочки і доведіть знову до кипіння. Проваріть печериці пару хвилин і вилийте разом з водою в друшляк. Залиште їх нехай охолоджуються. Після перекладіть печериці знову в каструлю.

Морквину очистіть від шкірки, сполосніть і натріть за допомогою спеціальної терки для корейської моркви. Потім перекладіть її до грибів.

Цибулини почистіть від лушпиння і поріжте тоненькою соломкою. Додайте до інших овочів.

Видавіть часник за допомогою преса і додайте всі інгредієнти. Гарненько все розмішайте.

Візьміть тарілку за розміром менше, ніж діаметр каструлі і накрийте нею овочі. Поставте на неї щось важке.

Приберіть гриби маринуватися в холодильник. Для цього потрібно 8-10 годин, а після мариновані грибочки готові.

Rating
( No ratings yet )
Loading...