Рецепт чудового торта «Рафаелло» без випічки

Торт «Рафаелло» без випічки, рецепт приготування

Торт виходить неймовірно смачним! Від нього неможливо відірватися! Справжня райська насолода, яка подарує море задоволення і незабутній смак! Швидко і просто готується. Так що приступайте!

Необхідні такі продукти:

  • один кг домашнього сиру;
  • 100 г кокосової стружки;
  • 100 г цукру;
  • 250 мл молока;
  • 25 г желатину;
  • 150 мл води;
  • 300 мл білого згущеного молока;

Для основи візьміть – 200 г молочних вафель.

Покроковий процес приготування торта Рафаелло

В цукор вливаємо молоко і кладемо на вогонь. Коли маса закипить знімаємо її з плити і додаємо кокосову стружку.

Желатин розводимо у воді і залишаємо його на час, який вказано на упаковці.

Сир перетираємо з допомогою сита або подрібнюємо, використовуючи блендера.

Додаємо в сир згущене молоко і гарненько мішаємо. Потім вливаємо молочну масу і ще раз мішаємо.

Вафлі кладемо в щільний пакет і подрібнюємо за допомогою качалки.

Вафлі викладаємо у форму з роз’ємним кільцем діаметром 22 см. Основа вийде пухкою, але це так і треба.

Желатин розтоплюємо будь-яким зручним для вас способом. Кладемо в нього дві ложки сирної маси і розмішуємо (це робиться для того, щоб желатин відразу не застиг при додаванні в масу). Тепер желатин перекладаємо в сирну масу і мішаємо.

Викладаємо сирно-желатинову масу за допомогою ложки поверх основи.

Розміщуємо тортик на кілька годин в холодильник, але можна на довше.

Потім знімаємо кільце, перекладаємо торт на тарілку і прикрашаємо, як вам завгодно.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...