Рецепт чудового тістечка «Принцеса»

Тістечко «Принцеса», рецепт приготування випічки

Розсипчасте і хрустке тісто в поєднанні ягідно-сирним наповнювачем робить цей десерт особливо смачним.

Продукти для тіста:

  • Борошно – 350 грам
  • Холодна вода – 80 грам
  • Вершкове масло – 120 грам
  • Цукор – 100 грам
  • Яйце – 1 одиниця
  • Куркума – 1/3 чайної ложки (за бажанням)
  • Розпушувач – чайна ложка

Продукти для наповнювача:

  • Сир домашній – 400 грам
  • Манна крупа – 30 грам
  • Цукор – 100 грам
  • Яйця – 2 одиниці
  • Ягоди, варення, повидло або джем
  • Ванільний цукор

Змішайте борошно, розпушувач і куркуму. Потім просійте суху суміш. Масло ділимо на кілька частин і висипаємо до нього борошно, ванільний цукор і сіль. Перетираємо все руками. Посередині робимо неглибоку ямку і вбиваємо яйце. Замішуємо тісто. Якщо воно не тримається купки, додайте води.

Тісто розділяємо на дві частини, загортаємо в харчову плівку і перекладаємо в морозилку.

В цей час зробимо начинку для тістечка. Збиваємо всі інгредієнти, крім останнього пункту, за допомогою блендера.

Через 40 хвилин дістаємо тісто з морозилки. Щоб пиріг не пошкодити при витяганні з форми, вистеліть її дно пергаментним папером. Натріть половину тіста на дно форми. Другим шаром викладіть сир, третім – ягоди і четвертий знову натерте тісто.

Час випічки 30-35 хвилин, при потужності духовки в 180 градусах.

Rating
( No ratings yet )
Loading...