Рецепт чудового пирога «Полуничні хмари»

Пиріг «Полуничні хмари» - рецепт приготування

Смак у пирога незабутній! Адже він настільки ніжний, повітряний і смачний, що ви закохаєтесь в нього з першого укусу. Готується досить просто, але результат вразить усіх!

Для тіста вам знадобляться такі інгредієнти:

  • два яєчних жовтки;
  • цукор – 250 г;
  • масло вершкове – 250 г;
  • борошно – 300 г;
  • кірка лимона;
  • ванільний цукор на ваш смак.

Для крему вам знадобляться такі інгредієнти:

  • білки – чотири штуки;
  • полуниця – 300 г (можна взяти будь-які інші ягоди);
  • цукор – 250 г.

Переходимо до процесу приготування пирога

Масло потрібно витягти з холодильника заздалегідь, щоб воно стало теплим. Його необхідно з’єднати з ванільним цукром, кіркою лимона і жовтками.

У суміш просіяти борошно і вимісити круте тісто.

У деко постелити пекарський папір і викласти тісто, яке необхідно розподілити по всій поверхні руками. Повинен вийти прямокутник розміром 20 × 25 см.

Включити духовку на 180 ° і після того, як нагріється, помістити корж приблизно на 20 хвилин. Корж повинен не повністю пропектися.

В цей час займемося кремом. Білки потрібно збивати протягом п’яти хвилин, всипати в них цукор і продовжити збивати (ще 5 хвилин).

Збиті білки нанести рівномірним шаром на корж, а зверху викласти полуницю, дотримуючись відстань між ягодами приблизно в 3 см.

Повернути пиріг в духовку ще на 20 хвилин. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...