Рецепт бездоганного сирного «Наполеона»

Сирний торт Наполеон - рецепт приготування

У класичному Наполеона взагалі немає ніякого сиру. Але завдяки цьому продукту, торт набуває нових смакові фарби. Він стає більш ніжний, легкий і більш корисний, що не може радувати тих, хто намагається вести здоровий спосіб життя. І до речі тортик виходить смачніший, ніж його класична версія.

Які інгредієнти потрібні для коржів:

  • Курячі яйця – дві штуки
  • Сир домашній – 400 г
  • Цукор – 170 г
  • Пекарський порошок – 10 г
  • Масло вершкове – 100 г
  • Ванілін – 8 г
  • Борошно – пів кілограма

Які інгредієнти потрібні для крему:

  • Цукор – 250 г
  • Масло вершкове – 200 г
  • Молоко – півтора літра
  • Борошно – чотири ст. л .
  • Курячі яйця – шість штук
  • Ванілін – 10 г
  • Крохмаль – три ст. л.

Поетапний процес приготування Наполеона з сирними коржами

Готуємо коржі

Сир кладемо в глибокий посуд. Всипаємо в нього цукор, ванілін і розбиваємо яйця.

Масло в м’якому стані теж додаємо в сир і починаємо розминати всі інгредієнти руками.

Борошно просіваємо разом з пекарським порошком і частинами всипаємо в сирну масу, вимішуючи м’яке тісто після кожного додавання. Також тісто не повинно липнути до рук.

Тісто ділимо на сім однакових шматків, які поміщаємо на пів години в морозильну камеру.

На робочу поверхню кладемо пекарський папір і розгортаємо на ньому дуже тонко шматок тіста. На тісто кладемо тарілку, діаметр якої повинен бути 20 см. І таким чином обрізаємо нерівні краї.

Так чинимо з усіма шматками тіста.

Розміщуємо по черзі кожен корж на 5-7 хвилин в духовку. Готуємо при 180 ° до золотистого відтінку.

Обрізки теж потрібно спекти, а потім подрібнити будь-яким доступним способом. Вони потрібні для присипки тортика.

Готуємо крем

Наливаємо в каструлю 1 л 200 мл молока і поміщаємо на слабкий вогонь. Чекаємо, коли закипить.

У молоко, що залишився розбиваємо яйця, всипаємо цукор, ванілін, борошно, крохмаль і розмішуємо.

Яєчно-молочну масу вливаємо в кипляче молоко тоненькою цівкою. Весь час помішуючи масу, доводимо її до кипіння. Потім прибираємо з плити і охолоджуємо.

У масу кладемо вершкове масло і збиваємо.

Збираємо торт

Всі коржі промазуємо кремом, ставимо один на одного, посипаємо крихтою з обрізків і поміщаємо на 8-10 годин в холодильник.

Rating
( No ratings yet )
Loading...