Раніше я завжди варила кукурудзу в звичайній воді, але подруга сказала, що це неправильно

Варені качани кукурудзи. Хто їх не пробував? Тільки починається сезон, купити їх можна на кожному ринку. Але деякий віддають перевагу продукту, приготованому в домашніх умовах. У кожної господині є свій рецепт.

У мене такий теж є. Кукурудза у мене завжди виходить дуже смачна. Але одного разу подруга мені дала добру пораду. Вона запропонувала додавати до кукурудзи при варінні всього два інгредієнти. Вони значно покращують смак качанів.

Що додавати

Інгредієнти знайдуться в кожному будинку. Це чайна ложка вершкового масла і чашка молока.

Коли вода закипить, додайте в неї ці складові. Кукурудза стане набагато духмяніша і ніжніша. У качанів буде приємний маслянистий смак. Не забудьте додати сіль і перець. Процес приготування займає всього тридцять хвилин.

Смак виходить чудовий. Варто приготувати один раз за таким рецептом, і ви постійно будете варити кукурудзу тільки так.

Ці інгредієнти сприяють тому, що смак розкривається більше, аромат стає кращим.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...