Пишний омлет в духовці. Готується з 4 інгредієнтів: легко і доступно

Ніколи не робили в духовці омлет? Виходить корисно і ніжно. Це чудова страва для обіду або сніданку.

Необхідні продукти:

  • Шість штук яєць;
  • 300 мілілітрів молока;
  • 100 г сиру;
  • 20 грам масла (вершкового);
  • Солі взяти як звикли.

Покроковий процес приготування:

Всі знають, що найкращий за смаком омлет або яєчню можна приготувати з яєць домашніх. Але якщо ви має доступ тільки до магазинним, то в цій ситуації купуйте найбільші.

Наша рекомендація

Взагалі омлет при видимій простоті приготування насправді дуже примхливий. Так, всі інгредієнти повинні бути однакової, кімнатної температури. Класти його треба неодмінно на тарілочку теплу. Тоді не опаде його пишність, весь сік не витече. Зелень в сам омлет класти не дозволено. Вона призведе до того, що омлет опаде. Що робити? Найкраще посипати свіжими зеленими листочками зверху, коли омлет вже готовий.

Змішайте всі яйця і молоко, посоліть як вам подобається. Збийте, взявши віночок або міксер.

Натріть сир і змішайте його з яєчною масою.

Сковорідку (яка не має ручки) треба промазати шматочком вершкового масла і вилити на дно готову масу омлету.

Запікати потрібно в заздалегідь нагрітій до 200 град. духовці 20 – 25 хв. Однак цей час залежить від якостей вашого духової шафи. Так що дивіться, щоб омлет не підгорів.

Він добре поєднується з багатьма іншими стравами, особливо з м’яса і свіжих овочів. З тими ж салатами, в складі яких присутні помідори.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...