Пиріг за лічені хвилини: виходить ніжний і буквально тане в роті

Цей пиріг з полуницею ви полюбите з першого шматочка. Готується він у лічені хвилини і вийде навіть у самого недосвідченого кулінара. Пиріг виходить ніжний і буквально тане в роті, а ароматна полуниця надає йому приємну кислинку.

Необхідні продукти

  • 200 грам пшеничного борошна
  • 160 грам цукру
  • 4 курячих яйця
  • 150 грам вершкового масла
  • 2 чайна ложки розпушувача
  • 10 грам ванільного цукру
  • лимонна цедра
  • сіль
  • полуниця
  • цукрова пудра

У миску кладемо розм’якшене вершкове масло, додаємо цукор і ванільний цукор. Все перемішуємо міксером до однорідної маси.

Додаємо в масу по одному курячі яйця. Після кожного додавання суміш перемішуємо міксером. Потім додаємо сіль і лимонну цедру, знову перемішуємо.

У борошно додаємо розпушувач, перемішуємо і просіваємо в рідку суміш. Все знову перемішуємо.

Беремо форму і застеляємо пергаментним папером, змащуємо вершковим маслом і викладаємо тісто.

Полуницю промиваємо і розрізаємо на 2 частини. Викладаємо її на тісто злегка втоплюючи.
Заготівлю прибираємо в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо протягом 30-35 хвилин. Готовий пиріг дістаємо, охолоджуємо, виймаємо з форми, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...