Пиріг з грушами “Тепла осінь”. Ароматна випічка в сезон дачних фруктів

Цей пиріг дійсно ідеальна випічка, яку можна приготувати в пік сезону дачної продукції, а саме груші. Ароматний, смачний і неймовірно ніжний пиріг стане улюбленим десертом ваших близьких.

Для приготування пирога нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Масло вершкове – 130 грамів
  • Цукор – 210 грамів
  • Ванілін – дрібка
  • Яйця – 4 штуки
  • Сир – 230 грамів
  • Борошно – 230 грамів
  • Груші – 5-6 штук
  • Цукрова пудра – за смаком

Рецепт приготування:

Спочатку збиваємо за допомогою міксера розм’якшене вершкове масло протягом 5 хвилин. Далі поступово висипаємо цукор і ванілін, при цьому продовжуємо збивати на низькій швидкості. Далі викладаємо яйця, і продовжуємо збивати.

Сир протираємо через сито, додаємо в масу і ретельно перемішуємо. Висипаємо поступово просіяне борошно з розпушувачем. У нас повинно вийти густе тісто.

Далі застеляємо форму для випічки пергаментним папером і викладаємо тісто. Груші ретельно миємо, нарізаємо шматочками, видаляємо серцевину, розкладаємо поверх тіста.

Відправляємо майже готовий пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин. Перед подачею пиріг можна посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...