Пиріг «Все змішав і в духовку» – ідеальний варіант з будь-якими ягодами

Літо і випічка з ягодами – це синоніми! Якщо в таку спеку вам не хочеться довго працювати на кухні, то обов’язково спробуйте приготувати літній ягідний пиріг за цим рецептом. З роботою впорається навіть люба господиня, адже пиріг готується дуже просто. Все, що вам необхідно буде зробити – змішати всі інгредієнти!

Щоб приготувати пиріг будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт;
  • Борошно – 2 склянки (240 г);
  • Цукор – 3/4 – 1 стакан (160-200 г);
  • Ванільний цукор – 10 г;
  • Сіль – 1/3 ч.л;
  • Молоко – 8 ст.л;
  • Соняшникова олія – 8 ст.л;
  • Ягоди – 300 г + 1 ст.л. муки.

Змішайте яйце, цукор, ванільний цукор, сіль, молоко, олію. До рідкої основи додайте борошно, змішане з розпушувачем і добре перемішайте.

З’єднайте ягоди з однією столовою ложкою борошна. Для цього рецепта підійдуть як свіжі, так і заморожені ягоди. Однак в тому випадку, якщо ви плануєте використовувати заморожені ягоди, вам доведеться трохи збільшити час випічки.

Пиріг «Все змішав і в духовку» - ідеальний варіант з будь-якими ягодами

Додайте ягоди в тісто і добре перемішайте інгредієнти. Дно форми для випічки застеліть пергаментним папером, а боки змастіть соняшниковою олією. Перекладіть тісто в форму.

Пиріг «Все змішав і в духовку» - ідеальний варіант з будь-якими ягодами

Випікайте пиріг у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Після випікання залиште пиріг у формі на 10 хвилин, а потім акуратно перекладіть його на тарілку.

Перед подачею посипте пиріг цукровою пудрою і при бажанні прикрасьте ягодами.

Пиріг «Все змішав і в духовку» - ідеальний варіант з будь-якими ягодами

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...