Прикрашаємо стіл на Новий рік. М’ясні ялинки з начинкою

Святковий новорічний стіл обов’язково має бути не лише смачним, а й ошатним та барвистим. Наш рецепт дозволить одночасно закрити обидві цілі: м’ясні ялинки з ароматною начинкою, напевно, запам’ятаються всім гостям.

Інгредієнти: 300 г картоплі, 30 г вершкового масла, 1 яйце, 30 г твердого сиру, 650 г курячого філе, 200 г цибулі, зубчик часнику, 250 г грибів, сіль і перець, копчена паприка за смаком.

Картоплю відварюємо до готовності та розминаємо в пюре з додаванням яйця, тертого сиру, дрібно нарізаного кропу. Ставимо поки що убік.

Прикрашаємо стіл на Новий рік. М'ясні ялинки з начинкою

Куряче філе нарізаємо довільно і перекладаємо в блендер. Додаємо зубчик часнику, нарізану цибулину, сіль, перець, копчену паприку. Включаємо блендер і перемелюємо все в однорідну масу. Потім трохи відбиваємо її, щоб вийшло щільніше.

Прикрашаємо стіл на Новий рік. М'ясні ялинки з начинкою

Підготуємо начинку. Ще одну головку цибулі подрібнюємо та обсмажуємо з будь-якими грибами, у нашому випадку це заморожені опеньки. Фарш ділимо на сім рівних частин. Кожну розкачуємо, кладемо в центр начинку.

Прикрашаємо стіл на Новий рік. М'ясні ялинки з начинкою

І загортаємо у формі конуса.

Прикрашаємо стіл на Новий рік. М'ясні ялинки з начинкою

Перекладаємо заготовки на застелений пергаментом лист. Ставимо на 30 хвилин у духовку при 200 градусах.

Прикрашаємо стіл на Новий рік. М'ясні ялинки з начинкою

Картопляне пюре перекладаємо в кондитерський шприц та наносимо поверх запеченого фаршу візерунок.

Прикрашаємо стіл на Новий рік. М'ясні ялинки з начинкою

Знову повертаємо заготовки на лист і запікаємо ще 15 хвилин при 180 градусах.

Прикрашаємо стіл на Новий рік. М'ясні ялинки з начинкою

Перед подачею прикрасьте наші ялинки зірками, так вони будуть виглядати ще більш святково.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...