Приготувала кабачки за новим рецептом. Настільки смачно, що і гостей не соромно пригостити

Смачна страва з молодих кабачків - рецепт приготування

Я вирішила поекспериментувати з кабачками і приготувала їх по-новому. Вийшло неймовірно смачно! Тепер буду так готувати кабачки дуже часто. Таку страву ви навіть можете подати гостям в якості овочевого салату або гарніру. І готуйтеся тоді давати всім рецепт!

Продукти, які потрібні:

  • Кабачки дві штуки середнього розміру (бажано молоденькі);
  • Сік половинки лимона;
  • Чорний перець на ваш смак;
  • Цибуля ріпчаста 1-2 великі головки;
  • Сіль на ваш смак;
  • Одна велика морквина;
  • Сметана три ст. л .;
  • Часник 4-5 зубців;
  • Базилік на ваш смак.

Покроковий процес приготування

Кабачки мию, просушую і ріжу на 4 частини.

А після ріжу на шматочки невеликого розміру.

Складаю їх в глибокий посуд і вичавлюю сік з половинки лимона.

Приготувала кабачки за новим рецептом. Настільки смачно, що і гостей не соромно пригостити

Перчу чорним перчиком на свій смак.

Приготувала кабачки за новим рецептом. Настільки смачно, що і гостей не соромно пригостити

Ретельно мішаю і відставляю в сторону на 20 хвилин, щоб кабачки промаринувалися.

У цей час цибулю ріжу напів кружечками, а морквину грубо натираю.

Пасерує овочі на сковорідці з соняшниковою олією, поки вони не стануть м’якими.

Приготувала кабачки за новим рецептом. Настільки смачно, що і гостей не соромно пригостити

Потім до них відправляю кабачки, солю і тушу 5-7 хвилин на вогні середньої інтенсивності до пом’якшення кабачків.

Приготувала кабачки за новим рецептом. Настільки смачно, що і гостей не соромно пригостити

Після додаю сметану і мішаю.

Приготувала кабачки за новим рецептом. Настільки смачно, що і гостей не соромно пригостити

Тушу ще п’ять хвилин.

В самому кінці вичавлюю в овочеву масу часник, додаю базилік, закриваю кришкою і залишаю ненадовго, щоб страва настоялася. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...