Приголомшливий гарбуз на зиму з апельсином та лимоном. Смачніше свіжого манго

У такому вигляді гарбуз узимку з’їдять дуже швидко! Жодної баночки не залишиться – гарантовано. Окрім смаку, це ще й корисно.

Інгредієнти для заготівлі з гарбуза:

  • 2 кг гарбуза;
  • 3 апельсини;
  • 1 лимон;
  • 10 гр. лимонної кислоти;
  • 600 гр. цукру.

Гарбуз очистіть від шкірки та насіння. Очищений гарбуз, цілі апельсини і лимон наріжте великим кубиком.

Приголомшливий гарбуз на зиму з апельсином та лимоном. Смачніше свіжого манго

Додайте цукор та лимонну кислоту. Перемішайте, накрийте кришкою і залиште на 2 години, щоб фрукти сік пустили.

Приголомшливий гарбуз на зиму з апельсином та лимоном. Смачніше свіжого манго

Розкладіть по чистих баночках, заливаючи соком.

Приголомшливий гарбуз на зиму з апельсином та лимоном. Смачніше свіжого манго

Щільно закрийте кришками. Банки покладіть у каструлю, на дно якої встелено рушник. Налийте воду приблизно до середини банок, доведіть до кипіння. Після закипання вогонь зменшіть та стерилізуйте 30 хвилин. Після цього банки повністю остудіть та зберігайте у темному місці до зими!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...