Приголомшливе печиво «Вишні під снігом»: повітряне і хрустке

Печиво «Вишні під снігом» - рецепт приготування

Домашня випічка створює затишок у домі, робить його більш гостинним. З нею ми згадуємо приємні моменти з дитинства та юності. Випічка, приготовлена своїми руками, дарує нам час для перепочинку за горнятком чаю. Тому ми пропонуємо вам приготувати чудове печиво з вишнею, яке має неповторний смак.

Інгредієнти, які необхідні:

  • дві ст. л. сметани;
  • три курячих яйця;
  • дві ст. л. коричневого цукру;
  • 150 г масла вершкового;
  • одна ч. л. пекарського порошку;
  • 400 г борошна пшеничного;
  • 50 г варення вишневого;
  • 50 ягід вишні;
  • одна ст. л. цукрової пудри.

Переходимо до процесу приготування пісочного печива «Вишня під снігом»

Борошно просіваємо разом з пекарським порошку в глибокий посуд. Всипаємо до них цукор і мішаємо.

Потім додаємо сметану, вбиваємо яйця, кришимо масло і швиденько вимішуємо тісто.

Тісто розкатуємо в довгий прямокутник (товщина 8 мм) на присипаній борошном поверхні і змащуємо його біля одного краю (довгого) варенням, на яке викладаємо в ряд вишні.

Звертаємо прямокутник з тіста в рулет і розрізаємо на такі шматки, щоб в них було по дві ягоди.

На деко кладемо пекарській папір і викладаємо печиво. Поміщаємо на 20 хвилин в духовку. Готуємо при 180 °.

Готове печиво присипаємо пудрою.

Rating
( No ratings yet )
Loading...