Простий рецепт улюблених еклерів з заварним кремом

Еклери з заварним кремом, детальний рецепт

Завдяки цьому рецепту, ви зможете швидко і просто приготувати еклери вдома. Цю випічку люблять у всьому світі. Але домашнє тістечко в мільйон разів смачніше магазинного.

Які продукти знадобляться для основи:

  • дві склянки води;
  • чотири курячих яйця;
  • 100 г масла вершкового;
  • одна щіпка солі;
  • один стакан муки.

Які продукти знадобляться для крему:

  • дві ст. л. борошна;
  • півлітра молока;
  • одне куряче яйце;
  • пів склянки цукру.

Поетапний процес приготування улюблених еклерів з заварним кремом

Готуємо основу

Закип’ятіть воду, посоліть і покладіть вершкове масло. Розмішайте до однорідного стану.

Борошно спочатку просійте, а після всипте в масу. Нехай охолоне до кімнатної температури.

Потім вбиваємо по одному яйцю і після кожного збиваємо масу за допомогою міксера.

У деко кладемо пекарський папір і видавлюємо тісто за допомогою кондитерського мішка у вигляді довгастого печива. Також можна це зробити за допомогою пакета з відрізаним кутом або просто ложкою.

Увімкніть духовку на 180 ° для розігріву і помістіть заготовки на 30-40 хвилин. Слідкуйте за процесом готування.

Готуємо крем

З’єднайте всі інгредієнти в каструльці, крім масла. Поставте на мінімальний вогонь і варіть, поки крем не стане густим. Потім нехай остигає.

М’яке масло збийте з допомогою міксера. Під час збивання додайте по одній ложці крем. Збиваємо, поки маса не стане однорідною і пишною.

Тепер готову основу наповніть кремом таким же методом, як формували заготовки.

Rating
( No ratings yet )
Loading...