Завдяки цьому рецепту, ви зможете швидко і просто приготувати еклери вдома. Цю випічку люблять у всьому світі. Але домашнє тістечко в мільйон разів смачніше магазинного.
Які продукти знадобляться для основи:
- дві склянки води;
- чотири курячих яйця;
- 100 г масла вершкового;
- одна щіпка солі;
- один стакан муки.
Які продукти знадобляться для крему:
- дві ст. л. борошна;
- півлітра молока;
- одне куряче яйце;
- пів склянки цукру.
Поетапний процес приготування улюблених еклерів з заварним кремом
Готуємо основу
Закип’ятіть воду, посоліть і покладіть вершкове масло. Розмішайте до однорідного стану.
Борошно спочатку просійте, а після всипте в масу. Нехай охолоне до кімнатної температури.
Потім вбиваємо по одному яйцю і після кожного збиваємо масу за допомогою міксера.
У деко кладемо пекарський папір і видавлюємо тісто за допомогою кондитерського мішка у вигляді довгастого печива. Також можна це зробити за допомогою пакета з відрізаним кутом або просто ложкою.
Увімкніть духовку на 180 ° для розігріву і помістіть заготовки на 30-40 хвилин. Слідкуйте за процесом готування.
Готуємо крем
З’єднайте всі інгредієнти в каструльці, крім масла. Поставте на мінімальний вогонь і варіть, поки крем не стане густим. Потім нехай остигає.
М’яке масло збийте з допомогою міксера. Під час збивання додайте по одній ложці крем. Збиваємо, поки маса не стане однорідною і пишною.
Тепер готову основу наповніть кремом таким же методом, як формували заготовки.