Простий рецепт шоколадного торта з кремом і просоченням як «Кіндер Деліс»

Цей шоколадний тортик з кремом і просоченням нагадує за смаком «Кіндер Деліс» – такий же ніжний, вологий і просочений, з дуже смачним кремовим прошарком і шоколадним ганашем. Головна його перевага – у простоті приготування і дуже смачних інгредієнтів!

Інгредієнти для бісквіта:

  • 3 яйця;
  • 150 г цукру (3/4 граненого стакана);
  • 80 мл соняшникової олії (5 ст. л. + 1 ч. л.);
  • 200 мл молока (1 гранований стакан до облямівки);
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 1 пакетик розпушувача;
  • 30 г какао (2 ст. л. з гіркою);
  • 190 г борошна (1,5 гранованих стакана).

Інгредієнти для просочення:

  • 200 мл молока;
  • 15 г какао (1 ст. л. з гіркою).

Інгредієнти для крему:

  • 550 мл жирних вершків (від 33%);
  • 50 г цукрової пудри (2 ст. Л. З гіркою).

Інгредієнти для ганаша:

  • 250 мл жирних вершків (від 33%);
  • 200 г темного або молочного шоколаду (за смаком).

Спочатку готуємо бісквіт, так як він повинен встигнути охолонути. Змішуємо яйця, цукор, ванільний цукор, вливаємо олію і молоко. Через сито всипаємо какао, борошно і розпушувач, замішуємо рідкувате тісто – так і повинно бути.

Простий рецепт шоколадного торта з кремом і просоченням як «Кіндер Деліс»

У форму, змащену вершковим маслом, переливаємо тісто. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Врахуйте, що бісквіт з форми не буде діставатися – торт розрізається прямо в формі.

Простий рецепт шоколадного торта з кремом і просоченням як «Кіндер Деліс»

Поки печеться бісквіт, приготуємо просочення. В молоко просіюємо какао, ретельно перемішуємо, доводимо до кипіння, кип’ятимо ще пару хвилин і вимикаємо (принцип приготування гарячого шоколаду).

Простий рецепт шоколадного торта з кремом і просоченням як «Кіндер Деліс»

Готовий бісквіт проколюємо виделкою по всій поверхні. Ще гарячим просоченням в 4 заходи поливаємо бісквіт, кожен раз чекаючи, щоб попередня порція повністю вбралася. Завдяки цьому, бісквіт стане дуже м’яким і вологим. Залишаємо його остигати на столі.

Простий рецепт шоколадного торта з кремом і просоченням як «Кіндер Деліс»

Тим часом приготуємо простий, але смачний крем. Холодні жирні вершки збиваємо міксером з цукровою пудрою. Перекладаємо на остиглий (!) бісквіт, розрівнюємо. Відправляємо в холодильник.

Простий рецепт шоколадного торта з кремом і просоченням як «Кіндер Деліс»

Готуємо останній шар тортика – ганаш. У гарячі вершки додаємо шоколад (гіркий або молочний, на ваш смак), перемішуємо, даємо трохи охолонути.

Простий рецепт шоколадного торта з кремом і просоченням як «Кіндер Деліс»

Переливаємо остиглий ганаш на вершки, розрівнюємо. Відправляємо в холодильник мінімум на 4 години.

Простий рецепт шоколадного торта з кремом і просоченням як «Кіндер Деліс»

Розрізаємо прямо в формі на шматочки і подаємо. Виходить 16 порцій смачного шоколадного торта, що нагадує «Кіндер Деліс, – з кремом і просоченням!

Простий рецепт шоколадного торта з кремом і просоченням як «Кіндер Деліс»

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...