Простий рецепт приготування смачних маринованих опеньків

Восени багато людей збирають гриби. Нижче наводиться спосіб приготування маринованих опеньків, які відрізняються чудовим смаком.

Ця смакота дуже сподобається вашій родині та друзям. Спеції слід розрахувати на 2 склянки води.

Інгредієнти:

  • опеньки;
  • 2 лаврових листки;
  • 4 горошини чорного перцю;
  • 4 ст. л. столового оцту;
  • 2 гр. лимонної кислоти;
  • 1 ст. л. кухонної солі;
  • 1 ст. л. цукру.

Як приготувати:

Гриби потрібно почистити та варити три рази по 15 хвилин.

Після останнього відварювання необхідно виміряти кількість рідини, яка повністю покриватиме гриби.

Далі додаються спеції в залежності від кількості склянок рідини.

Гриби складаються у каструлю разом зі спеціями. Кип’ятити 5 хвилин.

Гриби необхідно розкласти у простерилізовані банки та закатати кришками.

Банки залишити при кімнатній температурі для охолодження. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...