Простий рецепт дуже смачних маринованих опеньків

Багато людей полюбляють опеньки за їх чудові смакові якості. Ці гриби можна смажити, засолювати, консервувати та додавати до різноманітних страв. Закуска за нижченаведеним рецептом буде дуже смачною та пригодиться, коли потрібно буде організовувати святковий стіл.

Інгредієнти:

  • опеньки;
  • 6 горошин чорного перцю;
  • 4 лаврових листки;
  • 8 ст. л харчового оцту;
  • 1 дрібка лимонної кислоти;
  • 2 ст. л. цукру піску;
  • 2 ст. л. кам’яної солі;
  • 4 склянки води.

Як приготувати:

Гриби потрібно відварювати 3 рази по 15 хвилин. При цьому кожен раз їх слід промивати проточною водою.

У воду додаються спеції, після чого заливаються гриби. Коли вода закипить, варити ще на протязі 5 хвилин.

Опеньки повинні повністю знаходитися під водою.

Приготовлені гриби розкладаються у банки, які потім слід закатати. Смачного!

Рейтинг
( 3 оцінки, середнє 2.33 з 5 )
Завантаження...