Моя сім’я обожнює піцу з фаршем і солоними огірочками. Готується дуже просто і швидко, а інгредієнти точно знайдуться на кухні у будь-якої господині.
Для приготування нам знадобиться
Для тіста
- Борошно – 3-4 склянки;
- Яйце – 1 шт .;
- Маргарин – 0,5 пачки;
- Кефір – 1 склянка;
- Сіль;
- Сода.
Для начинки
- Фарш (я беру порівну свинини і яловичини) – 300-400 гр .;
- Яйця варені – 2 шт .;
- Томатна паста;
- Огірки солоні – 2 шт .;
- Тертий сир – 200 гр .;
- Майонез.
Процес приготування
Замішуємо тісто, тонко розкачуємо, змащуємо томатною пастою.
Фарш солимо і викладаємо на підготовлене тісто. Посипаємо нарізаними яйцями, ріжемо і кладемо огірки, заливаємо майонезом. Посипаємо зверху тертим сиром.
Випікаємо в духовці півгодини при 180-200 градусах. Смачного!