Простий пиріг з трьох яблук на швидку руку

Недарма яблучний пиріг став символом української кухні. Один з найпопулярніших фруктів в світі відмінно виглядає в випічці. При термічній обробці він насичує тісто вологою і ароматом. І ніякого крему не потрібно! Приготувати простий яблучний пиріг можна за 10 хвилин. Залишиться тільки спекти.

Невелика підказка для тих, хто любить пряний аромат випічки з яблуками. Верх пирога присипте сумішшю кориці і цукрової пудри! Також можна додати дрібку мускатного горіха.

Необхідні продукти:

  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко – 180 мл
  • Вершкове масло – 80 г
  • Цукор – 150 г
  • Пшеничне борошно – 300 г
  • Розпушувач – 5 г
  • Яблуко – 3 шт.

Покроковий процес приготування:

Ретельно збийте яйця з цукром так, щоб маса збільшилася в об’ємі.

Простий пиріг з трьох яблук на швидку руку

Потім змішайте їх з розм’якшеним вершковим маслом. Додайте молоко, розпушувач і просіяне борошно. Замісіть рідке тісто.

Простий пиріг з трьох яблук на швидку руку

Змішайте тісто з нарізаними кубиками яблук і викладіть в змащене маслом деко. Випікайте 35 хвилин при 180 градусах.

Простий пиріг з трьох яблук на швидку руку

Цю страву ще називають пирогом з трьох яблук. І нічого іншого не потрібно! Добре, що цей фрукт є на прилавках круглий рік.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...