Простий і легкий рецепт дивовижних тістечок «Персики» з найніжнішою начинкою

Дивовижні тістечка «Персики» - рецепт приготування

Ці тістечка – справжній витвір мистецтва. Від справжніх персиків на перший погляд не відрізнити! Десерт виходить дуже ніжним, просто тане в роті! Чудова начинка тістечок не залишить жодну людину байдужою!

Щоб приготувати основу (печиво) візьміть наступні інгредієнти:

  • Масло вершкове – 400 г;
  • Борошно – 1,5 кг;
  • Курячі яйця – 4 штучки;
  • Пекарський порошок – 2 ч. л.;
  • Цукор – 300 г;
  • Ванілін – 1 ч. л.

Інгредієнти для приготування начинки:

  • Згущене молоко – 400 мл;
  • Маскарпоне – 250 г;
  • Крихітка печива – 300 г;
  • Ром – пів ст. л.

Для надання «персикам» червоного кольору:

  • Харчовий барвник червоного кольору – 60 крапель;
  • Харчовий барвник жовтого кольору – 20 крапель;
  • Молоко – 1 стакан.

Для надання «персикам» жовто-оранжевого кольору:

  • Харчовий барвник червоного кольору – 2 краплі;
  • Харчовий барвник жовтого кольору – 50 крапель;
  • Молоко – 1 стакан.

Інгредієнти необхідні для прикраси тістечок:

  • М’ята свіжа.

Приступаємо до приготування дивовижних тістечок «Персики»

З самого початку включаємо духовку на 180 °, щоб розігрілася. У деко кладемо лист пекарського папером.

В м’яке вершкове масло всипаємо цукор, ванілін і додаємо яйця. Добре все розмішуємо.

Борошно об’єднуємо з пекарського порошку і всипаємо в олійно-яєчну масу. Приступаємо до замісу тіста.

Тісто набираємо столовою ложкою і формуємо з нього половинку кульки. Готові заготовки поміщаємо на деко. Розміщуємо в духовку і готуємо протягом десяти хвилин.

У остиглого печива вирізаємо серединку для начинки там, де плоска сторона. Нічого не викидаємо, вона знадобиться.

Серединки кришимо будь-яким зручним способом. Маскарпоне збиваємо зі згущеним молоком, з’єднуємо з крихтою печива і ромом.

Наповнюємо начинкою на пів шарики і об’єднуємо їх в один цілу сферу.

Барвники розводимо в молоці, а в окремий посуд насипаємо цукор. Спочатку кожне тістечко занурюємо в забарвлене молоко, а потім обвалюємо у цукрі. Колір регулюйте на свій розсуд.

Викладаємо «персики» на дошку або деко і залишаємо на 60 хвилин, щоб вони підсохли. Після можете подавати.

Rating
( No ratings yet )
Loading...