Ці тістечка – справжній витвір мистецтва. Від справжніх персиків на перший погляд не відрізнити! Десерт виходить дуже ніжним, просто тане в роті! Чудова начинка тістечок не залишить жодну людину байдужою!
Щоб приготувати основу (печиво) візьміть наступні інгредієнти:
- Масло вершкове – 400 г;
- Борошно – 1,5 кг;
- Курячі яйця – 4 штучки;
- Пекарський порошок – 2 ч. л.;
- Цукор – 300 г;
- Ванілін – 1 ч. л.
Інгредієнти для приготування начинки:
- Згущене молоко – 400 мл;
- Маскарпоне – 250 г;
- Крихітка печива – 300 г;
- Ром – пів ст. л.
Для надання «персикам» червоного кольору:
- Харчовий барвник червоного кольору – 60 крапель;
- Харчовий барвник жовтого кольору – 20 крапель;
- Молоко – 1 стакан.
Для надання «персикам» жовто-оранжевого кольору:
- Харчовий барвник червоного кольору – 2 краплі;
- Харчовий барвник жовтого кольору – 50 крапель;
- Молоко – 1 стакан.
Інгредієнти необхідні для прикраси тістечок:
- М’ята свіжа.
Приступаємо до приготування дивовижних тістечок «Персики»
З самого початку включаємо духовку на 180 °, щоб розігрілася. У деко кладемо лист пекарського папером.
В м’яке вершкове масло всипаємо цукор, ванілін і додаємо яйця. Добре все розмішуємо.
Борошно об’єднуємо з пекарського порошку і всипаємо в олійно-яєчну масу. Приступаємо до замісу тіста.
Тісто набираємо столовою ложкою і формуємо з нього половинку кульки. Готові заготовки поміщаємо на деко. Розміщуємо в духовку і готуємо протягом десяти хвилин.
У остиглого печива вирізаємо серединку для начинки там, де плоска сторона. Нічого не викидаємо, вона знадобиться.
Серединки кришимо будь-яким зручним способом. Маскарпоне збиваємо зі згущеним молоком, з’єднуємо з крихтою печива і ромом.
Наповнюємо начинкою на пів шарики і об’єднуємо їх в один цілу сферу.
Барвники розводимо в молоці, а в окремий посуд насипаємо цукор. Спочатку кожне тістечко занурюємо в забарвлене молоко, а потім обвалюємо у цукрі. Колір регулюйте на свій розсуд.
Викладаємо «персики» на дошку або деко і залишаємо на 60 хвилин, щоб вони підсохли. Після можете подавати.