Проста закуска з кабачків і моркви

Таку закуску з’їдять всю і навіть не залишать ні шматочка. Готується вона дуже легко і швидко з найпростіших і доступних кожному продуктів. Закуску можна приготувати для домашніх посиденьок з друзями або подавати до обіду (вечері) замість салату.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм кабачків
  • 300 г моркви
  • 1 цибулина
  • 30 грам приправи для моркви по-корейськи
  • 3 столові ложки оцту 6%
  • 3 столові ложки соняшникової олії
  • 3 столові ложки цукру
  • 5 зубчиків часнику
  • 2 чайні ложки солі

Кабачки натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Кладемо в глибоку миску, точно також натираємо моркву. Додаємо до кабачків.

Очищену цибулю розрізаємо на 2 частини і нарізаємо соломкою. Перекладаємо до інших овочів, туди ж кладемо сіль, цукор, видавлюємо через прес часник, вливаємо оцет і насипаємо приправу.

У сотейник наливаємо рослинне олію і нагріваємо, виливаємо до овочів. Все ретельно перемішуємо.

Кладемо салат в миску меншого розміру, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник. Через 5 годин її вже можна подавати до столу, але найсмачніша закуска виходить через добу.

Закуска виходить соковита і в міру гостра. Вона відмінно доповнить будь-яку страву і стане прекрасним доповненням до святкового столу. Приготування закуски мало у кого викликає складності, а значить страва швидко впишеться в ваше меню.

Rating
( No ratings yet )
Loading...