На приготування горіхового торта ви витратите мінімум часу, а до його складу входять лише доступні і прості інгредієнти, які знайдуться у кожної господині.
Для приготування горіхового торта нам знадобляться такі інгредієнти:
- Курячі яйця – 3 штуки
- Мелені горіхи фундука – 210 грамів
- Розпушувач – 1,5 чайної ложки
- Цукор – 80 грамів
Для крему:
- варене згущене молоко – 1 банка
- розтоплений шоколад
Фундук можна перемолоти в кавомолці або в блендері. У мелений горіх додаємо яйця і цукор, ретельно перемішуємо.
Форму для мікрохвильовки змащуємо соняшниковою олією або вершковим маслом, посипаємо невеликою кількістю борошна. У форму викладаємо масу, випікаємо в мікрохвильовці при 900 Вт протягом п’яти хвилин або в розігрітій до 200 градусів духовці до готовності.
Готовий торт охолоджуємо протягом 10 хвилин. Його можна посипати цукровою пудрою, прикрасити збитими вершками, шматочками фруктів або ягід, або полити згущеним молоком і розтопленим шоколадом.