Помідори «По-польськи», щоб консервувати до глибокої ночі

Нижче ти знайдеш покрокову інструкцію приготування помідорів «По-польськи». Кількість овочів безпосередньо залежить від об’єму обраних тобою банок. Будь впевнена, спробувавши цю консервацію одного разу, ти закохаєшся в неї назавжди!

Інгредієнти

  • помідори
  • кріп
  • петрушка
  • часник
  • цибулини
  • соняшникова олія
  • 9% -й оцет

Інгредієнти для маринаду

  • 1 л води
  • 3 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. кам’яної солі

Приготування

В першу чергу потрібно підготувати овочі. Для цього нарізаємо помідори часточками, попередньо видаливши плодоніжки.

Подрібнюємо зелень. Цибулю нарізаємо півкільцями. Часник пропускаємо через прес.

Починаємо заповнювати пастеризовані банки в наступному порядку: викладаємо на дно цибулю, зелень, після часничок, а потім помідори. Таким чином викладаємо всі інгредієнти, поки ємність не буде повністю заповнена. Пам’ятай, що останній шар повинен складатися з цибулі та зелені.

Щоб приготувати маринад, вливаємо в каструлю воду і ставимо на плиту. Коли рідина закипить, всипаємо цукор і сіль. До речі, сіль повинна бути не йодована і не дрібного помелу. Бурхливий маринад можна сміливо розливати по банках.

В кінці вливаємо в кожну банку (об’ємом 600-700 мл) по 1 ст. л. соняшникової олії і оцту.

Залишилося лише закатати банки або використовувати кришки, які загвинчуються. Далі просто перевертаємо їх, вкутуємо в щось тепле і залишаємо відпочивати до ранку. Готово!

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Завантаження...