Плетені коржики майже з нічого: борошно, вода та зелена цибуля. Смажимо за 5 хвилин

Традиційні турецькі коржики вважаються складними у приготуванні, але насправді за правильним рецептом робити їх дуже легко. Плетені коржики і готуються майже з нічого: в основних інгредієнтах лише борошно, вода та зелена цибуля. Смажимо коржики за 5 хвилин, а виходять немов із сотні шарів.

Плетені коржики майже з нічого: борошно, вода та зелена цибуля. Смажимо за 5 хвилин

Інгредієнти: 200 мілілітрів води, 5 г солі, 300 г борошна, 100 г вершкового масла, 6 пір’їн зеленої цибулі.

Переливаємо воду в глибоку миску, додаємо сіль, потім борошно. Замішуємо щільне, еластичне тісто. Залишаємо під кришкою піднятися на 10 хвилин.

Потім ділимо тісто на 4 рівні частини і кожну розкачуємо в коржик. Робимо надрізи вздовж і змащуємо корж розтопленим вершковим маслом. Посипаємо заготівлю цибулею.

Плетені коржики майже з нічого: борошно, вода та зелена цибуля. Смажимо за 5 хвилин

І згортаємо як на фото.

Плетені коржики майже з нічого: борошно, вода та зелена цибуля. Смажимо за 5 хвилин

Розкачуємо «равлик» ще раз і швидко обсмажуємо на сухій сковороді. Смачного!

Плетені коржики майже з нічого: борошно, вода та зелена цибуля. Смажимо за 5 хвилин

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...