Пісочне печиво з мінімум продуктів – рецепт приготування

Пісочне печиво - відмінний рецепт

Смачна випічка – пісочні рулетики з джемом. Випікаються швидко, легкі у виконанні. Продукти звичайні, знайдуться в кожному будинку.

Необхідні продукти

  • Борошно пшеничне – 350 г
  • Сметана 20% – 120 г
  • Масло вершкове – 180 г
  • Цукор – 3 ст. ложки
  • Джем – 4 ст. ложки (будь-який)

Пудра цукрова для обсипання.

Рецепт випікання пісочного печива

Борошно, цукор і вершкове масло розтираємо в крихту.

Додаємо сметану і замішуємо тісто.

Тісто розділяємо на 8 частин і формуємо з кожного шматочка кульку.

З кожної кульки, за допомогою качалки, розкачуємо овальний корж (приблизно, 20смх10см).

Коржі змащуємо джемом (у мене абрикосовий, можна брати будь-який). Потім, звертаємо в рулетик.

Обрізаємо кінчики рулету і ділимо рулет на дві рівні частини.

Деко застеляємо пергаментним папером і перекладаємо туди печиво.

Відправляємо деко в розігріту до 170 ° C духовку, випікаємо 20-25 хвилин.

Перед подачею посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...