Пісні цибулеві котлети в томатному соусі. Спробуйте, вам сподобаються!

Пісні котлети з цибулі - детальний рецепт

Якщо не знати, що ці котлетки з цибулі, ні за що не вгадаєш! Чебрець додає цій страві пікантності, а томатний соус – соковитість. Рецепт для тих, хто не боїться поплакати від цибулі, адже він того вартий! До речі, багато хто радить різати цибулю в окулярах для плавання. А якщо цей спосіб здається вам занадто екстремальним, покладіть цибулю в морозильник на дві хвилини, і процес її нарізки не додасть вам клопоту.

Необхідні продукти

  • цибуля ріпчаста – 300 гр
  • кип’яток
  • картопля – 150 гр
  • кріп – 10 гр
  • крупа манна – 50 гр
  • помідори перетерті – 250 гр
  • цукор – 5 гр
  • сіль – 1/8 ч.л.
  • олія рослинна
  • чебрець сушений
  • перець чорний молотий

Покроковий процес приготуванні пісних котлет з цибулі

Вимити картоплю і варити до напівготовності. Зелень помити, цибулю почистити.

Нашаткувати цибулю якомога дрібніше. Обдати кип’ятком на кілька секунд, щоб позбутися від гіркоти. Злити воду, віджати цибулю.

Варену картоплю очистити і натерти на великій тертці.

Дрібно порізати зелень.

Змішати цибулю, картоплю, манну крупу, зелень, посолити, поперчити.

Залишити фарш на 15-20 хвилин для розбухання манки.

Сформувати котлети, обсмажити з двох боків на олії, включивши середній вогонь.

Якщо у вас є перетерті помідори, можна використовувати їх. Якщо немає, помідори треба очистити від шкірки, натерти на тертці і з невеликою кількістю солі потушкувати 20 хвилин. Вилити в сковороду з котлетами подрібнені помідори, додати цукор і сіль за смаком, щіпку чебрецю. Готувати на помірному вогні 10-15 хвилин.

Цибулеві котлети готові!

Rating
( No ratings yet )
Loading...