Незвичайний овочевий супчик виходить, якщо додати до нього підсмажену манку. Вона чимось нагадує кускус. Суп виходить легким, дуже бюджетним, розвареним та наваристим!
Складові:
- 2 л води;
- 1 цибуля;
- 1 морква;
- 200 г капусти;
- 1 велика картопля;
- 1/2 склянки манної крупи;
- олія соняшникова для смаження.
Манку підсмажте на 3 ст. л. олії до золотистості.
Окремо підсмажте порізану цибулю з капустою. Потім перекладіть натерту моркву. Додати спеції, сіль. Смажте близько 5 хвилин.
Додайте дрібно порізану картоплю. Залийте водою або овочевим бульйоном. Варіть на маленькому вогні близько 15-20 хвилин.
Всипте підсмажену манку, варіть ще 10 хвилин. У результаті овочі повинні бути добре розвареними.
Насамкінець додайте, за бажанням, дрібно порізану зелень. Супчик дуже легкий, смачний, наваристий!